U bent hier:

Lampen series - tuinverlichting op zonne-energie

Solar tuinverlichting series. Complete series van wandlampen, staande lampen en lantaarns. Met een lampenserie voorziet u uw hele tuin van hoogwaardige solarverlichting in een stijl naar keuze.

Wanneer kiezen voor een solar lamp?

De meest energiezuinige en milieuvriendelijkste tuinverlichting zijn wel solar lampen. Solar verlichting werkt op basis van zonne energie. De solar lamp is voorzien van een zonnepaneel die er voor zorgt dat de batterijen of accu in de solar lamp worden opgeladen wanneer de zon er op schijnt. Deze ontwikkeling is razendsnel gegaan en tevens door de jaren heen flink verbeterd. Hierdoor leveren solar lampen tegenwoordig erg veel licht op en kunnen ze uren aaneengesloten branden.

Solar klassieke lantaarn

Solar lampen in iedere prijsklasse

Solar lampen passen helemaal in het huidige tijdsbeeld, heel milieubewust. Overdag genieten van de zon en 's avonds heeft u een mooi verlichte tuin dankzij de energiezuinige solar lamp. SolarlampKoning heeft werkelijk alle denkbare solar tuinverlichting in het assortiment. Binnen deze categorie treft u onze solar lampen series aan. Lampen die perfect bij elkaar passen zodat u dezelfde wandlamp als lantaarn in uw tuin kunt plaatsen.


Veelzijdige solar lampen

Solar klassieke wandlamp

Solar lampen zijn zeer veelzijdig te gebruiken. Voor een kleine tuin kunt u kijken naar een decoratieve solar lamp. Deze zijn veelal wat kleiner dan grote solar lantaarns en wandlampen. Tevens zijn kleine solar lampen zoals tafellampen, lampionnen of hanglampen veelal sfeervoller van aard. Anders bekeken, zoekt u juist een solar lamp die veel licht geeft, ook dan bent u bij SolarlampKoning aan het juiste adres. Solar lampen met een hoge lichtopbrengst zijn juist onze specialiteit. Per lamp geven wij in Lumen duidelijk aan wat de maximale lichtopbrengst van de lamp is. De grens tussen sfeer lampen en functionele verlichting ligt in het assortiment op ongeveer 50 Lumen, hetgeen vergelijkbaar is met een gloeilamp van 7,5 Watt.

Andere solar lampen