Reviews en beoordelingen

Klanttevredenheid staat bij de LedKoning hoog in het vaandel. Tevreden klanten is iets dat we dagelijks nastreven. Om onze klanttevredenheid te meten, maken we onder andere gebruik van een onafhankelijk beoordelingswebsite genaamd Feedback Company. Klanten die bij ons bestellen, kunnen uitgenodigd worden tot het schrijven van een beoordeling. 

The Feedback Company garantie:

  • Echte klantfeedback
  • Geen manipulatie
  • Geverifieerde gegevens 
Reviews & beoordelingen

Reviews op andere websites

Natuurlijk zijn er ook andere websites waarop men ons kan beoordelen. We zetten er een aantal voor u op een rij.

Productbeoordelingen op onze website
Op onze website is het ook mogelijk onze producten te beoordelen. Regelmatig nodigen we onze klanten uit om een beoordeling over de producten te schrijven. Wij zijn altijd benieuwd naar ervaringen van klanten met onze producten. Deze informatie is erg waardevol omdat we daarmee ons aanbod steeds verder kunnen verbeteren. We maken hier dan ook gretig gebruik van!

U kunt zelf een product beoordelen door het product te bezoeken op de site. Wist u trouwens dat veel klanten het ook leuk vinden om projecten met ons te delen? Kijk maar eens op onze 'Inspiratiepagina'.

Facebook
Social Media, ja ook wij zijn er actief op! Onze Facebook pagina heeft vele volgers. U kunt er vragen stellen en u wordt geïnformeerd over allerlei nieuws. Ook op Facebook kunt u ons beoordelen. De review wordt vervolgens op Facebook gepubliceerd. We hebben al veel leuke reviews ontvangen. Soms plaatsen we een reactie onder een beoordeling of nemen contact met de klant op. Neem een kijkje op onze Facebook pagina »

Google Maps
Een hele leuke en moderne reviewmethode. Wanneer u namelijk bij ons op bezoek bent geweest, herkent uw smartphone dit mogelijk. Google nodigt u dan uit om met uw Google-profiel een beoordeling over ons te schrijven. Wij ontvangen hier overigens geen melding van en zijn daarom niet in de gelegenheid zijn om te reageren en/of eventuele zaken uit te leggen. Natuurlijk vinden we het wel leuk om terug te lezen als u bij ons op bezoek bent geweest. Vind ons op Google ».

Opmerkingen, klachten of vragen?

Uiteraard kan het gebeuren dat uw bestelling niet is wat u ervan verwacht had. De werking is anders, het aansluiten wil niet lukken en misschien is er zelfs iets defect. Neem in alle gevallen altijd contact met ons op! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u veel plezier beleeft van de aangeschafte producten. Wij staan bekend om onze goede service en deze geldt voor iedere klant, dus ook voor u.

Ook als u vooraf twijfelt over de aanschaf van een product, adviseren we altijd om eerst contact met ons op te nemen. U kunt ons bezoeken, mailen of bellen. We zijn dagelijks open van 9.00 tot 18.00 uur en staan u graag te woord. Alle contactinformatie vindt u terug op onze klantenservice pagina.